Har du en gammel telefon liggende å kjede livet av seg?.

Vi kan gi den en flott sydentur og et meningsfylt liv.

Mens vi snakker om frivillig mobilfri skole i Norge har de et ufrivillig mobilfritt samfunn i Malawi. Du kan gå dagesvis i landsbyene uten å se en eneste telefon. Dette bildet av en gammel Nokia et sjeldent syn.

De familiene vi har ansvar for bor spredt og har bare føttene som fremkomst- og kommunikasjons-middel. Det vil derfor være til stor hjelp for både dem og våre lokale ansatte om vi kunne hjelpe dem med mobiltelefon.

Vi er med andre ord på jakt etter brukte telefoner til de 52 familiene som vi har ansvar for. Det er ikke nødvendigvis siste modell av smarttelefoner som trengs. Det viktigste er at de har batterier som virker og gjerne USB lader – da det finnes lite strøm i området.

Om du ikke vil sende i posten kan vi ta i mot på Molev, Hamar, Sandvika eller Tønsberg. Bare ta kontakt så får du en avtale. Vi regner med å sende nedover et parti i midten av oktober.

Per-Edvin Blystad
post@barnashap.no
996 97 707

Dag Atle Tangen
dag.atle.tanen@vianova.no
913 39 384